Εγγραφές επιτυχόντων Παράλληλου Μηχανογραφικού Δελτίου 2022

H Γενική Γραμματεία Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης, Διά Βίου Μάθησης και Νεολαίας, ανακοινώνει την έναρξη εγγραφών επιτυχόντων από το Παράλληλο Μηχανογραφικό για τα Δημόσια Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης (Δημόσια ΙΕΚ) του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων για το έτος κατάρτισης 2022-2023, από την Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2022 μέχρι και τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2022.

Ενημερωθείτε από το αρχείο με τις Οδηγίες Εγγραφής για τα απαραίτητα δικαιολογητικά που πρέπει να προσκομμίσετε κατά την εγγραφή σας.

Ώράριο εγγραφών: 13:00 με 18:00 στη γραμματεία του Δ.Ι.Ε.Κ. Καλαμάτας (Αθηνών 170, κτίριο παλαιού Πολυκλαδικού).

Προσοχή: Όλοι οι υποψήφιοι που υπέβαλαν παράλληλο μηχανογραφικό, μπορούν να υποβάλουν νέα αίτηση (εφόσον δεν είναι ικανοποιημένοι με την ειδικότητα που έχουν επιτύχει ή δεν ήταν καν στους επιτυχόντες) στην αντίστοιχη διαδικασία υποβολής αιτήσεων στο σύστημα Επιλογής Υποψηφίων Καταρτιζομένων σε Δ.Ι.Ε.Κ. του Υ.ΠΑΙ.Θ. Όμως, δικαίωμα εγγραφής έχουν σε ΕΝΑ ΜΟΝΟ τμήμα Δ.Ι.Ε.Κ. ή Α.Ε.Ι. Όσοι επιτυχόντες δεν εγγραφούν εντός της καθορισμένης προθεσμίας, θα θεωρηθεί ότι δεν επιθυμούν να εγγραφούν.